Zavřít


Svatba snů začíná s dokonalými šaty a skvěle padnoucím oblekem

09. 04. 2024

Představte si ten moment, kdy vkročíte do svatební síně ve svatebních šatech šitých na míru, které zdůrazňují vaši krásu a nechají vás zářit. Nebo ten pocit, když se váš partner v luxusním svatebním obleku otočí a s úžasem v očích spatří váš elegantní look. A co když svatebčané udělají obdivné „Aaach!” v momentě, když vás poprvé spatří jako nevěstu.

V krejčovském salonu Kadlex vám pomůžeme proměnit tuto vizi v realitu. Společně s vámi vytvoříme svatební šaty pro nevěstu i svatební oblek pro ženicha, které budou odrážet vaši jedinečnost a podtrhnou kouzlo vašeho svatebního dne.

Nechte se unášet na vlně štěstí a radosti, splňte si své sny, o kterých jste vždy snili a nechte si ušít svatební oděvy na míru. Ať už se chystáte na klasickou svatbu v kostele, svatbu na radnici nebo na moderní oslavu pod širým nebem, s oděvy na míru od Kadlex budete jako ženich a nevěsta hlavními postavami vašeho příběhu lásky.

Nešijeme pouze svatební oděvy, plníme vaše sny

Svatební šaty i svatební obleky na míru nejsou jen kusy látky, ale tradiční oděvy, které symbolizují spojení muže a ženy.

V krejčovství Kadlex je každý oděv šitý s maximální péčí a precizností, s důrazem na detail a vaše individuální přání. Naši zkušení návrháři vám pomohou vytvořit šaty nebo oblek, které budou perfektně sedět vašemu vkusu, postavě a stylu svatby.

Každá nevěsta má jinou představu a jiná přání. Chcete jednoduché, luxusní nebo netradiční svatební šaty? Je vám bližší elegantní styl, toužíte vypadat jako princezna nebo byste raději boho svatební šaty? O všem si společně popovídáme, navrhneme střih, který splní vaše představy a vybereme materiály, které vám budou příjemné a budou ladit se stylem šatů.

Pánský svatební oblek na míru vybereme a navrhneme tak, aby ženichovi nejen skvěle padl, ale aby se v něm cítil příjmně a vhodně doplnil šaty. Poznáme, zda se ženich bude cítit lépe v klasickém svatebním obleku nebo třeba v unikátním pánském žaketu. K obleku je samozřejmostí i skvěle padnoucí košile na míru, ve které bude ženich i při celodenní svatbě v pohodlí.

Svatební šaty na míru od Kadlex:

  • Vyrobené z kvalitních materiálů a s perfektním střihem.
  • Podtrhnou vaši ženskou krásu a jedinečnost.
  • Dodají vám sebevědomí a pocit výjimečnosti.
  • Budou perfektně ladit s vaším svatebním stylem.

Svatební obleky na míru od Kadlex:

  • Elegantní a moderní.
  • Šité na míru vaší postavy.
  • Dodají šmrnc a charisma.
  • Budou perfektně ladit s nevěstou.

Oblékneme i svatebčany:

  • Zvládneme obléknout družby, družičky i další svatebčany.
  • Družičkám navrhneme kreativní šaty na míru ladící s nevěstou.
  • Pro dámy připravíme svatební kostýmek nebo pěkné společenské šaty, pánům navrhneme stylové obleky na míru.
  • Pro páry připravíme ladící oděvy dle daného stylu svatby.
  • Oblékneme i ty nejmenší. Svatební oděvy pro děti šijeme ve stejné kvalitě jako oděvy na míru pro dospělé.

Pomůžeme vám vykročit na společnou cestu životem

U nás si sladíte celý svatební outfit do nejmenšího detailu, a to včetně obutí. Protože šijeme obuv na míru pod vlastní značkou Kadlex, můžeme vám připravit obutí, které bude dokonalou tečkou vašeho svatebního dne. Hravě tak zvládnete cestu ke svatebnímu oltáři, první tanec ženicha a nevěsty, večerní zábavu s rodinou a přáteli i odchod do novomanželského lože.

Váš svatební outfit bude bez chybičky, tak, jak jste o něm vždy snili.

OBJEDNAT SE NA KONZULTACI

Novinky e-mailem

Vaše e-mailová adresa byla přidána do seznamu. Děkujeme.
Vyskytla se chyba při vkládání adresy do seznamu.
Tento email již je uložen.