Zavřít


Karlos Vémola a jeho obleky na míru: Styl, který vydrží i při změně postavy

07. 02. 2024

Zápasník MMA, Karlos Vémola, si zakládá na svém stylu, a proto v jeho šatníku najdeme stylové obleky na míru jeho osobnosti i postavě.

Právě postava je to, co se u Karlose často mění a váha i centimetry jdou před zápasem nekompromisně dolů kvůli přísné dietě. V Kadlex si ale víme rady a vždy se domluvíme na tom, jestli si bude Karlos přát dvě sady obleků na míru - jednu větší sadu pro „normální stav” a jednu menší pro období diety - nebo jestli budeme oděvy zužovat na míru aktuálnímu tělesnému rozpoložení. K dispozici tak má vždy skvěle padnoucí oblek.

Naši šikovní krejčí šijí obleky, saka, košile a dokonce i boty na míru řadě osobností i běžné klientele. Použití luxusních materiálů v kombinaci se střihem vybraným přesně na konkrétní postavu je doslova sázkou na jistotu, že oděv bude sedět jako ulitý.

Moderní vzhled a osobitý styl zvládneme připravit nejen pro Karlose Vémolu, ale i pro vás. Přivítáme vás v našem krejčovském salonu Praha, kde si pánské obleky vyberete podle vlastního vkusu. Chcete luxusní oblek na míru pro business příležitosti, ležérní outfit na neformální setkání nebo extravagantní kreaci pro uvolněné chvilky v dobré společnosti? Společně vytvoříme oděv přesně na míru vaší osobnosti.

Novinky e-mailem

Vaše e-mailová adresa byla přidána do seznamu. Děkujeme.
Vyskytla se chyba při vkládání adresy do seznamu.
Tento email již je uložen.