Zavřít


NOVÉ LUXUSNÍ VZORNÍKY DORMEUIL – FRANCOUZSKÁ ELEGANCE S BRITSKÝM NÁDECHEM

09. 08. 2019

Značka Dormeuil se za dobu své existence stala synonymem pro prvotřídní obleky z těch nejlepších materiálů.

Psal se rok 1842, když Jules Dormeuil založil rodinný podnik, který se brzy stal světovým lídrem v exportu luxusních jemných látek. Dům Dormeuil již před 170 lety vyvinul nadčasové a ikonické textilie, které upevnily pověst společnosti na všech pěti kontinentech. 

Vzorník 15 point 7

Název nového vzorníku 15 point 7 se zdá být poněkud záhadný, ne však pro znalce vlny. Jedná se o luxusní obleky kategorie Super 160 vyrobené výhradně z nejjemnějších vláken vlny o průměru – a teď pozor – 15,7 µ (mikronů)!

Tato vlna se získává z ovcí chovaných v nádherných scenériích Nového Zélandu, konkrétně z farmy Dingelburn. Odtud si Dominic Dormeuil osobně vybral materiály pro svou novou řadu.

Jemné vlákno se používá k vytvoření luxusně měkké textilie s vynikajícími vlastnostmi, ideální pro obleky, které lze nosit ve všech ročních obdobích.

Jedinečné mouliné příze použité k vytvoření této řady navíc vedou k přepychovým designům, které dokonale hrají se světlem.

K dispozici je také výběr tkanin ve 4vrstvé přízi, která je těžší a vytváří ještě luxusnější pocit.

Vzorník Amadeus

Věhlasná látka Dormeuil Amadeus je synonymem elegance a pohodlí. Představuje jeden ze stěžejních artiklů značky, který vyhovuje i těm nejnáročnějším zákazníkům.

Amadeus je vyrobený z extra jemné vlny Merino, a to s pomocí tajných výrobních procesů, které si Dormeuil pečlivě střeží ve svých tradičních mlýnech v Anglii.

Díky svým vlastnostem Amadeus získal přední místo v nabídce těch nejlepších krejčovských domů a výrobců oděvů po celém světě.

Různá designová provedení Amadea mají jedno společné – tradiční a vysoce elegantní anglický styl.

Vzorník Exel blue unique stretch

Dormeuil představuje luxusní Exel Blue – zcela nový přírůstek do materiálů vhodných především pro náruživé cestovatele. ✈️

Materiály této kolekce jsou totiž vysoce pohodlnou záležitostí, dají se nosit celoročně, a navíc jsou vysoce elastické, takže si za každých okolností zachovají svůj tvar.

Exel k tomu využívá přírodní faktor pružnosti čistého vlákna Merino vlny – součástí vzorníku jsou také elegantní látky jako Prunelle nebo Twill.

Dormeuil s těmito látkami demonstruje své mistrovství – jak technické, tak i designové.

Vzorník Amadeus Action Jacketings

Nadčasová elegance Amadeus přichází v nové podobě nazvané Amadeus Action Jacketing! Jedná se o řadu nápaditých sak navržených v typickém anglickém stylu – přirozeně Made in England…

Výsledkem speciálně navržených vzorů, anglických výrobních standardů a široké škály barev je mimořádně luxusní design.

Povrchová úprava tzv. Natural Stretch dodává látkám nevídaný komfort. Zaručuje elegantní styl a perfektní tvar i po celodenním nošení. Díky dvěma typům tkaninových vazeb – kepru a panamě – mají saka vynikající strukturu.

Tak už víte, z jakého materiálu bude váš další oblek? Ať si zvolíte jakýkoli typ textilie, s Dormeuil nikdy nešlápnete vedle.

Novinky e-mailem

Vaše e-mailová adresa byla přidána do seznamu. Děkujeme.
Vyskytla se chyba při vkládání adresy do seznamu.
Tento email již je uložen.