Zavřít


Kazma v novém - teď nosí kolekci oděvů Kadlex!

01. 12. 2023

Salon Kadlex oznámil spolupráci s Kazmou Kazmitchem alias Kamilem Bartoškem. Moderátor, režisér a herec v jedné osobě se stává živým modelem značky Kadlex, která pro něj vytvořila unikátní kolekci oděvů na míru. Kazma oděvy představil 30. 11. 2023 na módní přehlídce značky Kadlex v pasáži Černá Růže.

Zcela netradiční kolekce oděvů, na kterou nejste u Kazmy zvyklí

„S Kazmou spolupracujeme už řadu let. Zapůjčovali jsme mu smokingy na premiéry i obleky na významné události,” říká Marie Kadlecová, zakladatelka značky Kadlex. „Na základě této spolupráce se na nás Kazma obrátil, abychom vyrobili hlavní kostýmy do filmu ONEMANSHOW: The Movie. Nyní se naše spolupráce přesouvá i do osobní sféry, kdy jsme pro něj připravili zcela netradiční kolekci oděvů, na kterou nejste u Kazmy zvyklí. Jde o něco mimořádného. Kabáty, luxusní smoking, stylizovaný oblek, pohodlná bomber bunda a elegantní kalhoty reprezentující casual módu, to vše v netradičních podzimních barvách. Je to opravdu něco nečekaného.”

Pokud jsme dosud Kazmu viděli v perfektně padnoucích tmavých oblecích, teď je vše jinak. Nové oděvy, které salon Kadlex pro Kazmu připravil, jsou perfektně ušité a skvěle mu padnou, ale jejich barevné ladění a celkový styl je jiný - seriózní. „Je to úplně něco jiného, než jsem nosil doteď,” vyjadřuje se ke kolekci Kadlex sám Kazma. „Nejdřív jsem si v oděvech připadal starší, ale když jsem si na ně zvykl, sžil jsem se s nimi a už se cítím, jako bych je nosil odjakživa.”

Kolekci oděvů šitých na míru pro Kazmu představil sám Kamil Bartošek na módní přehlídce a večírku Kadlex, který se konal poslední listopadový den v salonu Kadlex v pražské Pasáži Černá Růže.

Kadlex šije na míru každé osobnosti, ať už je jakákoliv

Kazma ale není jedinou hvězdou, která si oblíbila oděvy Kadlex. Jakub Kohák, Karlos Vémola i jeho krásná partnerka Lela se rádi nechávají obléknout podle svých představ a v netradičním stylu. Kadlex obléká všechny, a to nejen celebrity a osobnosti showbyznysu, ale i lékaře, politiky a vlastně kohokoli, kdo k nim zavítá. Řídí se heslem, že každý si zaslouží vypadat skvěle, ať už jste svérázný režisér, který se nebojí vyhodit milion dolarů z vrtulníku, osobitý herec, kterého nikdo nepřehlédne, chodící hora svalů, co má za domácího mazlíčka tygra nebo podnikatel, který chce zapůsobit na klienty i konkurenci. Pro Kadlex je důležité, abyste v oděvech šitých na míru vypadali dokonale!

Novinky e-mailem

Vaše e-mailová adresa byla přidána do seznamu. Děkujeme.
Vyskytla se chyba při vkládání adresy do seznamu.
Tento email již je uložen.