Zavřít


ČESKÝ LEV – PRVOTŘÍDNÍ FILMY, ŠATY, ALE TAKÉ DOBROČINNOST

07. 02. 2022
Svátek tuzemské filmové produkce, udílení cen Český lev, patří k vrcholům společenského života u nás. Na slavnostní večer se dostanou samozřejmě jen pozvaní hosté a jejich doprovod, takže veřejnost je odkázána na objektivy televizních kamer a dalších médií. Všem zúčastněným je také doporučen slavnostní dress code, což je tak trochu voda na náš mlýn. Koho jsme oblékli na lvy tentokrát?

Kadeřník hvězd, Martin Tyl, si oblékl smoking z tmavě modrého sametu se saténovým límcem a kalhotami z naší dílny, který svěle padl a na červeném koberci výborně pohlcoval blesky footoaparátů, takže se zbytečně neleskl.

Ian Adensam, partner herečky Simony Babčákové, vyrazil na slavnostní večer v bílém večerním saku s kontrastními klopami.

Součástí večera byla i dobročinná akce redaktorů blesku na podporu nadace Blesk pro tlapky, která pomáhá opuštěným a týraným zvířatům.

Novináři Markéta Reinischová a David Turek v oblecích a košilích z naší dílny, které nechali podepsat celebritami a následně vydražili ve prospěch nadace.

Košile se nakonec vydražily za 4800 Kč respektive 5200 Kč!

Novinky e-mailem

Vaše e-mailová adresa byla přidána do seznamu. Děkujeme.
Vyskytla se chyba při vkládání adresy do seznamu.
Tento email již je uložen.