Zavřít


Dárkový poukaz Kadlex na oděv na míru - darujte luxus a styl

07. 11. 2023

Vybrat dárek, který potěší a zároveň bude mít smysl, může být obtížné. Zvlášť, pokud hledáte luxusní dárek. Proto jsme připravili dárkové poukazy Kadlex (vouchery) na zhotovení oděvu na míru, které se hodí jako dárek k různým příležitostem, můžete je darovat komukoli a budete mít jistotu, že dárek udělá radost.

Jedinečný dárkový poukaz Kadlex

Darováním voucheru na oděv na míru nikdy nešlápnete vedle. Unikátnost tohoto dárkového poukazu spočívá v tom, že vy vyberete hodnotu voucheru, můžete vybrat typ oděvu, který chcete darovat nebo můžete zvolit univerzální voucher bez specifikace oděvu a obdarovaný si sám rozhodne, co by si chtěl nechat ušít. Sám si také vybere materiály, styl a celkový vzhled oděvu.

Dárkový poukaz Kadlex obsahuje text se jménem obdarovaného a s hodnotou voucheru, to vše v luxusně provedeném pouzdře. Váš dárek bude vypadat stylově a velmi přepychově.

CHCI VOUCHER

K jaké příležitosti se dárkový poukaz Kadlex hodí?

Luxusní dárkový voucher neboli dárková karta má univerzální využití. Hodí se nejen jako úžasný vánoční poukaz, ale dá se využít i jako narozeninový poukaz, jako dárek k Valentýnu, dárek k výročí, k promoci nebo jako dárek k významnému jubileu (dárek k 18. narozeninám, dárek k padesátinám, šedesátinám i sedmdesátinám apod.)

Komu můžete dárkový voucher Kadlex věnovat?

Přemýšlíte, jaký vybrat dárek pro muže či pro ženy? Potřebujete dárek pro syna, dceru, pro maminku, tátu, babičku nebo dědu, dárek pro přítele či přítelkyni, originální dárek pro manžela nebo pro manželku, netradiční dárek pro bratra nebo pro sestru, případně dárek pro blízkého kamaráda? Díky dárkovému poukazu Kadlex máte vše vyřešeno. Šijeme oděvy na míru pro muže, ženy i pro děti. S radostí připravíme skvěle padnoucí oděv podle představ vašich nejbližších.

Ale to není všechno. Díky dárkovému voucheru Kadlex můžete potěšit i své spolupracovníky. Objednejte voucher jako vánoční dárek pro zaměstnance, vánoční dárek pro klienty nebo naopak připravte luxusní dárek pro šéfa.

Jaký oděv na míru lze darovat?

Krejčovství Kadlex má dlouholetou tradici v šití oděvů na míru, a proto si dokážeme poradit téměř s jakýmkoliv přáním. Prostřednictvím dárkového poukazu můžete darovat:

  • oblek na míru,
  • košili na míru,
  • blazer na míru,
  • black tie na míru,
  • dámský kostým na míru,
  • halenku na míru,
  • šaty na míru (košilové, pouzdrové, kreativní šaty),
  • dámský nebo pánský kabát na míru,
  • nebo můžete darovat voucher jen tak, bez konkrétní specifikace oděvu.

Dárek od srdce s osobním vzkazem

Chcete svým blízkým předat voucher s osobním vzkazem? Připište text do objednávky a my vše zařídíme.

Ve chvíli, kdy bude chtít obdarovaný voucher využít, stačí, když se objedná do našeho salonu Kadlex v pasáži Černá Růže v Praze, kde na něj bude čekat zkušená krejčí, se kterou společně vytvoří oděv na míru podle vlastního přání. Kreativitě se meze nekladou. Vždy vycházíme vstříc nápadům a myšlenkám každého, kdo si u nás nechává oděv zhotovit. Dokážeme vytvořit „made to measure” oděv pro jakoukoli postavu, v jakémkoli stylu tak, aby vystihoval osobnost každého, kdo si u nás nechává oděv ušít.

A co vy, nechtěli byste si také nechat připravit skvěle padnoucí oděv na míru?
Neváhejte a
objednejte se k nám na měření.

Email newsletters

Your email address was added to the list. Thank you.
An error occurred in adding the address to the list.
This email is already saved.