Zavřít


Kazma v novém - teď nosí kolekci oděvů Kadlex!

01. 12. 2023

Salon Kadlex oznámil spolupráci s Kazmou Kazmitchem alias Kamilem Bartoškem. Moderátor, režisér a herec v jedné osobě se stává živým modelem značky Kadlex, která pro něj vytvořila unikátní kolekci oděvů na míru. Kazma oděvy představil 30. 11. 2023 na módní přehlídce značky Kadlex v pasáži Černá Růže.

Zcela netradiční kolekce oděvů, na kterou nejste u Kazmy zvyklí

„S Kazmou spolupracujeme už řadu let. Zapůjčovali jsme mu smokingy na premiéry i obleky na významné události,” říká Marie Kadlecová, zakladatelka značky Kadlex. „Na základě této spolupráce se na nás Kazma obrátil, abychom vyrobili hlavní kostýmy do filmu ONEMANSHOW: The Movie. Nyní se naše spolupráce přesouvá i do osobní sféry, kdy jsme pro něj připravili zcela netradiční kolekci oděvů, na kterou nejste u Kazmy zvyklí. Jde o něco mimořádného. Kabáty, luxusní smoking, stylizovaný oblek, pohodlná bomber bunda a elegantní kalhoty reprezentující casual módu, to vše v netradičních podzimních barvách. Je to opravdu něco nečekaného.”

Pokud jsme dosud Kazmu viděli v perfektně padnoucích tmavých oblecích, teď je vše jinak. Nové oděvy, které salon Kadlex pro Kazmu připravil, jsou perfektně ušité a skvěle mu padnou, ale jejich barevné ladění a celkový styl je jiný - seriózní. „Je to úplně něco jiného, než jsem nosil doteď,” vyjadřuje se ke kolekci Kadlex sám Kazma. „Nejdřív jsem si v oděvech připadal starší, ale když jsem si na ně zvykl, sžil jsem se s nimi a už se cítím, jako bych je nosil odjakživa.”

Kolekci oděvů šitých na míru pro Kazmu představil sám Kamil Bartošek na módní přehlídce a večírku Kadlex, který se konal poslední listopadový den v salonu Kadlex v pražské Pasáži Černá Růže.

Kadlex šije na míru každé osobnosti, ať už je jakákoliv

Kazma ale není jedinou hvězdou, která si oblíbila oděvy Kadlex. Jakub Kohák, Karlos Vémola i jeho krásná partnerka Lela se rádi nechávají obléknout podle svých představ a v netradičním stylu. Kadlex obléká všechny, a to nejen celebrity a osobnosti showbyznysu, ale i lékaře, politiky a vlastně kohokoli, kdo k nim zavítá. Řídí se heslem, že každý si zaslouží vypadat skvěle, ať už jste svérázný režisér, který se nebojí vyhodit milion dolarů z vrtulníku, osobitý herec, kterého nikdo nepřehlédne, chodící hora svalů, co má za domácího mazlíčka tygra nebo podnikatel, který chce zapůsobit na klienty i konkurenci. Pro Kadlex je důležité, abyste v oděvech šitých na míru vypadali dokonale!

Email newsletters

Your email address was added to the list. Thank you.
An error occurred in adding the address to the list.
This email is already saved.