Zavřít


ČASTO CESTUJETE? PAK MUSÍTE VYZKOUŠET VZORNÍK TONIK® WOOL OD DORMEUIL!

08. 04. 2022

Pokud je skvěle padnoucí oblek vaší každodenní pracovní uniformou a interiér auta, vlaku nebo letadla vaší pohyblivou kanceláří, zřejmě váš čas od času napadnou dvě nebo tři otázky:

  • Lze cestovat pohodlně a vypadat u toho dobře?
  • Jak dojet na místo určení s nepomačkaným oblekem vypadajícím jako právě vytaženým ze skříně?
  • Existuje materiál, který umožňuje větší volnost pohybu než klasická pevná plátna?

Na všechny tři otázky existuje jedna odpověď:

Vzorník Tonik® Wool od Dormeuil

Výrobu řady látek Tonik® započal věhlasný francouzský Dormeuil v roce 1957 jako superprémiovou řadu pro velmi náročnou klientelu. Doba se uvolňovala a vyšší třída se chtěla cítit v šatech pohodlněji. Postupem času se tento vzorník stal synonymem pro pohodlné cestování všech manažerů, obchodních zástupců i sportovců, kteří potřebují na dlouhých cestách pohodlný, trvanlivý oděv a zároveň chtějí po svém příjezdu vypadat skvěle.

4 hlavní výhody materiálu Tonik® Wool

  • 100% vlna z patagonských ovcí
  • je přirozeně pružný, nebrání v pohybu ani netáhne při delším sezení
  • krásně prodyšný, odvádí přebytečnou vlhkost
  • eco-friendly

Rouno z Patagonie, voda z Yorkshire

To nejlepší ze všech koutů světa – tak by se daly popsat suroviny, ze kterých tyto unikátní materiály vznikají.

Sám Dominic Dormeuil, současný CEO značky, s oblibou cestuje po světě a hledá nejkvalitnější možnou vlnu, ze které pak vyrábí látky té nejvyšší kvality. Farmy s těmi pravými ovcemi pro výrobu látek Tonik® Wool našel v Patagonii, rozsáhlém území na jižním cípu Jižní Ameriky, zasahující do Argentiny a Chile. Zdejší ovce se chrání před drsným podnebím nejjemnějším rounem, které v zimě hřeje a v létě příjemně chladí.

Voda je zase jedním z důležitých součástí procesu spřádání. Ta z anglického Yorkshire, kde se vlna spřádá, je průzračně čistá a materiálu propůjčuje krásný přírodní lesk. Společně pak tyto vlastnosti přebírají oděvy, které jsou z nich vyráběny.

Dohledatelný původ i inspirace

Dormeuil přišel v případě vzorníku Tonik® Wool s chytrým řešením pro všechny, kteří si jen těžko představí, jak vypadá hotový oděv z konkrétní látky. Jednotlivé materiály totiž obsahují QR kód, po jehož načtení se zobrazí fotografie s hotovým modelem.

Cesta přes QR kód funguje i zpětně – každý hotový kousek je opět opatřen kódem, pomocí kterého je možné dohledat přesné místo původu vlny, ze které je vyroben. Můžete v podstatě dohledat stádo ovcí, kterému vděčíte za své nové sako ????

Speciální nabídka Kadlex

Protože je nám přístup značky Dormeuil velmi sympatický a jaro i léto jsou obdobími cestování, přinášíme vám krásnou akci na šaty ze vzorníku Tonik® Wool.

Dvojdílný oblek ze vzorníku Tonik® Wool

Původní cena: 35.500 Kč

Akční cena: 26.000 Kč

Email newsletters

Your email address was added to the list. Thank you.
An error occurred in adding the address to the list.
This email is already saved.